Onnistumisia Espoossa

31.03.2014

Espoon Telinetaiturit järjestivät naisten telinevoimistelun kilpalinjan kilpailut sunnuntaina 30.3.2014 Tuulimäen väestönsuojassa.

Aamu alkoi B- ja D-luokkien kilpailuilla. B-luokan nuoremmissa parhaiten Voimisteluklubi Lohjan voimistelijoista sijoittui Wilma Lahtinen. Wilma sijoittui seitsemänneksi IV-kategorian pistein. ”Olen tyytyväinen suorituksiini ja siihen, että pääsin kymmenen parhaan joukkoon”, Wilma Lahtinen.
Laura Selin voimisteli myös upeat IV-kategorian pisteet, mutta ei yltänyt sijoituksille.

B-luokan vanhempien ikäluokassa hopealle sijoittunut Sanni Tikkanen onnistui loistavasti saaden VI-kategorian pisteet. Sanni sai sekä hypystä että permannolta pisteet 9,00-9,50.
Minea Metsäranta voimisteli itsensä pronssille, mitali oli Minealle ensimmäinen.
”Olen erittäin iloinen palkintopallisijasta. Rekki, permanto ja hyppy onnistuivat hyvin. Puomilla tuli harmillinen virhe. Odotan jo seuraavia kisoja innolla”, Minea Metsäranta.
Enni Salimäki sijoittui neljänneksi, Hertta Hänninen viidenneksi ja Noora Kortelainen sekä Julia Selin olivat jaetulla seitsemännellä sijalla.
Kuusi lohjalaista siis kymmenen parhaan joukossa, oikein hieno suoritus.

D-luokan nuorempien ikäluokassa Juulia Raitanen voimisteli itselleen IV-kategorian pisteet. Juulia sai hypystä upeat 9.00-9,50 pistettä. Kisa oli kovatasoista, eikä kymmenen parhaan joukkoon yltänyt Voimisteluklubilaisia.
Vanhempien ikäluokassa Elsi Tahvanainen onnistui hienosti ja sijoittui viidenneksi.
Viides sija oli hieno saavutus ja yllätyskin. Ennen kisaa en osannut odottaa näin hyvää sijoitusta. Kisan jälkeen oli kuitenkin hyvä tunne ja tiesin,  että sarjat eri telineillä olivat sujuneet hyvin. Erityisesti olin tyytyväinen hyppyyn, josta sain kauden ennätyspisteet (9,5-10). Myös puomi sujui hyvin ja pysyin kaikki liikkeet tippumatta kertaakaan.”, Elsi Tahvanainen.
Päivällä kilpailtiin C-luokassa.
Nuorempien ikäluokassa Laura Heikura voitti kultaa upeilla VI-kategorian pisteillään.
"Meillä oli koko porukalla hyvä tsemppi päällä ja onnistuin kaikilla telineillä hyvin. Varsinkin permanto ja hyppy onnistuivat hyvin, joista molemmista sain 9-9,5. Yhteistulokseni oli VI-kategorian pisteet." , Laura Heikura.
Laura Kemola sijoittui pronssille V-kategorian pistein. Seela Vilkkilä voimisteli myös V-kategorian pisteet ja sijoittui kuudenneksi.

Vanhempien ikäluokassa parhaiten sijoittui Elina Moilanen. Viidenneksi voimistellut Elina sai hypystä loistavat 9,5-10 pistettä. Yhteispisteet ylsivät V-kategoriaan.
Emma Davidsson sijoittui kahdeksanneksi, Nelli Ojainmaa ja Elsa Ahmaoja jakoivat kymmenennen sijan.

Päivän päätteeksi kilpailtiin E- ja F-luokissa. Luokissa tehdään omavalintaisia sarjoja ja kilpaillaan telinekohtaisesti sekä neliotteluna.
Lotta Lahtinen voitti hypyn pistein 11,95 ja Nelli Laitinen sijoittui hopealle pistein 11,80.
Nojapuilla Julia Heino sijoittui hienosti pronsille pistein 9,60.
Julia onnistui myös puomilla ja siellä sijoius oli neljäs pistein 10,70. Helmi Österberg oli pistein 10,65 viides.
Permannolla Voimisteluklubi Lohja otti kolmoisvoiton. Henna Väisänen voitti pistein 11,20, Nelli Laitinen oli toinen pistein 11,10 ja Helmi Österberg kolmas pistein 11,00.
Neliottelussa parhaiten lohjalaisista sijoittui Helmi Österberg neljänneksi ja Nelli Laitinen oli kuudes.
Hyppy ja permanto meni ihan hyvin, mutta nojiksissa ja puomilla on vielä vähän parantamista. Kisat oli ensimmäiset tällä kevätkaudella, joten siihen nähden ihan hyvin meni.”, Nelli Laitinen.

F-luokan kilpailuun osallistunut Veera Vilkkilä kilpaili kyseisessä luokassa ensimmäistä kertaa. Hypyssä Veera oli viides, nojapuilla neljäs, puomilla kolmas ja permannolla kuudes. Neliottelussa Veera sijoittui neljänneksi, kilpailijoita oli yhteensä kuusi.

Kilpailukausi jatkuu heti ensi viikonloppuna Kiepin kilpailuissa Töölön kisahallissa. Uusia onnistumisia metsästämään.

espoon_kisat_c_nuoret_voittajat.jpg                         Sara Laiho KuusU, Laura Heikura Vk-Lohja, Laura Kemola Vk-Lohja. Kuva Manu Heikura.
Kaikki Espoon kilpailuiden tulokset täällä.